Inschrijving t.b.v. optreden tijdens lustrumfeest weer mogelijk na openen 3e podium: Lazy Lounge Luisteren

Vanwege de vele inschrijvingen van oud-deelnemers aan De Grote Prijs de afgelopen 25 jaar openen we een derde podium tijdens het lustrumfeest. Naast De Rodi Media zaal voor de grotere acts, Het cafe Cool voor gezellige achtergrondmuziek en mid-tempo nummers openen we nu ook de Lazy Lounge Luisterplek. Dit wordt een intieme plek met wat schrale lampen, kussens op de vloer en een intieme sfeer. De ideale plek voor kleine luisterliedjes, singer songwriters en anderen die op een muzikale manier lief en leed willen delen…

Inschrijven om op te komen treden kan dus weer! (voor alle soorten muziek). Hoe werkt dit?

  1. Geef je hier op
  2. Koop in de shop je kaarten. Personen die daadwerkelijk komen optreden kopen een artiestenkaart en publiek koopt een reguliere kaart. Er zijn ook mooie arrangementen beschikbaar. (zonder kaart heb je geen toegang tot het theater deze avond, ook om het café te bezoeken heb je dus een kaart nodig)
  3. Je treedt op na de het officiële gedeelte. De avond begin om 19.30 met een lustrumshow, waar een tiental oud Grote Prijs winnaars nog eenmaal hun winnende nummer uitvoeren. Met je kaarten heb je ook hier toegang toe. (een bewaakte plek voor je muziekinstrumenten etc. wordt geregeld, die kun je rustig achterlaten). De feestavond begint om ongeveer 21.00 uur.
  4. De organisatie deelt alle acts naar eer en geweten in op een bepaald podium, met het streven een evenwichtig programma voor elk podium samen te stellen.