1. Wat is je het meeste bijgebleven van de GP?
Dat het een hele leuke tijd was. De gezelligheid met de andere deelnemers achter de schermen, de spanning en hoezeer het leefde op school! Het was echt een happening!

2. Wat heeft De Grote Prijs voor jouw muzikale carrière betekent?
Ik trad in die tijd vaker op, volgde pianolessen, zanglessen, danslessen en acteerlessen, en vond dat toen al heerlijk. Het is super fijn dat ik er uiteindelijk mijn werk van heb kunnen maken. De ervaringen van de optredens vroeger hebben natuurlijk bijgedragen aan het feit dat ik de keuze heb gemaakt voor de muziek. Het smaakte naar meer  😉

3. Wat doe je tegenwoordig allemaal (met muziek)?
Ik heb Conservatorium gedaan in de richting Singer&Songwriter, en ben fulltime werkzaam als zangeres, songwriter en pianiste. In 2014 heb ik mijn debuut album “Sweet Disguise” uitgebracht, en heb nu net mijn tweede album afgerond. Daarnaast tour ik elke winter samen met drie zangers en een band langs de Nederlandse theaters met de shows “Motel Westcoast” & “The Best of Britain”. Ook treedt ik op tijdens congressen, bedrijfsfeesten en privé gelegenheden, zowel solo als in band formatie. Ook werk ik als studiozangeres, en zing ik radio jingles en commercials in.

4. Wat we echt moeten weten over Brenda van Aarsen is…:
Mijn artiestennaam is Brenda Bee, en binnenkort komt mijn nieuwe cd uit wink-emoticon.