Terug in de tijd, 2009: Cold Shot

In 2009 won de gelegenheidsband Cold Shot De Grote Prijs. Hieronder de antwoorden van Danielle op de vragen die we haar hebben gesteld.

Natuurlijk komt Danielle ook op ons jubileumfeest. Heb je je kaarten al besteld?

Wat is jou het meeste bijgebleven van de GP?
Het meeste wat mij bij is gebleven van De Grote Prijs is dat het een week lang een groot feest was. De sfeer was optimaal goed. Wij moesten als laatste optreden en dat we dan achteraf een filmpje kregen te zien dat backstage iedereen mee zat te zingen, dat gaf echt een super goed gevoel en dat we een goed nummer hadden uit gekozen.

Wat heeft de GP voor jouw muzikale carrière betekend?
Voor mij heeft de grote prijs muzikaal niet zoveel gebracht. Voor andere uit de band wel, die doen nog wel veel met muziek. Misschien komt het voor mij ooit nog wel een keertje dat ik er meer mee bezig zal zijn. Ik heb geprobeerd om de opleiding mbo muziek binnen te komen, maar helaas was mijn auditie niet goed genoeg. Nu ben ik kapster en vind het echt geweldig werk, maar muziek blijft altijd wel op nummer 1 staan en denk dat het wel voor meeste geldt uit de band. Cold Shot was misschien een bij elkaar geraapt zooitje, maar iedereen had zijn kwaliteiten en dat vormde op het podium tot een eenheid.

Ik ben super blij dat ik met deze band aan De Grote Prijs heb mee gedaan en uiteindelijk hebben we ook nog gewonnen. laatste jaar middelbare school kan je niet beter afsluiten. Ik heb helaas geen recente foto dat ik aan het optreden ben. maar je kan wel in het archief kijken of daar een leuke foto tussen zit die je kan gebruiken. Je kan wel zien dat ik een beetje veranderd ben ;

(red. ook wij hebben niet veel foto’s van dit jaar. De video is natuurijk wel te bekijken. De foto komt uit de video)