Nieuwe prijs voor de Verkeersschool RoAd Juryavond

Verkeersschool RoAd is een nieuwe avondsponsor van De Grote Prijs. De Verkeersschool sponsort de Juryavond. Dit is het moment dat de artiesten hun vuurdoop krijgen voor de jury en serieus aan de bak moeten! Hetzelfde geldt voor de lessen die de verkeersschool aanbiedt. Of het nu brommer, auto of motor betreft, ook hiervoor moet je een keer de eerste stap zetten. Verkeersschool RoAd gaat hierbij op een fantastische manier helpen. Dit is nog niet eerder vertoond in De Grote Prijs traditie!!!

  • De directie van de verkeerschool kiest op de woensdagavond hun winnaar uit. Deze wordt gebaseerd op de kwaliteit van de optredens van de woensdag, gecombineerd met het jurycommentaar dat de jury na elke act geeft. De prijs betreft een waardebon voor 5 uur rijles (naar keuze).
  • Daarnaast kan ook het publiek een prijs winnen. Maak op de woensdag of donderdag een selfie bij de promotie stand van de verkeersschool, like de Facebookpagina van de verkeersschool en post je selfie op de pagina. De verkeersschool kiest vervolgens 1 bericht en hij/zij wint een complete brommeropleiding (deze is overdraagbaar als je het rijbewijs niet nodig mocht hebben). Je kunt 2 keer meedoen door zowel woensdag als donderdag naar de show te komen. (max 1 bericht per dag). Het is dus verstandig om meerdere keren te komen!!!