Reis terug door de tijd, 2013: Kai-Ting Lam

We tellen terug tot de eerste winnaar van De Grote Prijs tot maart 2016. In 2013 én in 2011 heeft Kai-Ting De Grote Prijs gewonnen. Hoe gaat het met haar? Een kort interview:

1. Wat is jou het meeste bijgebleven van de GP?
Wat me het meest is bijgebleven van de GP is toch wel het moment dat je net opgetreden hebt, de lift neemt naar de artiestenfoyer, de liftdeuren open gaan, waarna je vervolgens backstage door alle mede gp’ers zo intens warm, enthousiast, positief en vooral heel, heel, héél liefdevol ontvangen wordt.

2. Wat heeft de grote prijs voor jouw muzikale carrière betekent?
Dankzij de GP heb ik heel veel talentvolle muzikanten leren kennen, muzikanten van elk instrument en genre!

3. Wat doe je tegenwoordig allemaal (met muziek)?
Tegenwoordig leid ik een studentenleventje in Delft waar ik Industrieel Ontwerpen studeer aan de Technische Universiteit. Over een week ga ik een paar maandjes naar het buitenland voor mijn studie; dit is een van de zeer zeldzame momentjes dat ik wenste dat ik geen pianist was, maar iets speelde van meer pocket-size, zoals een mondharmonica.

4. Wat we echt moeten weten over Kai-Ting is…:
dat ik de uitnodiging van het conservatorium echt niet laat liggen, maar first things first, eerst even studie in Delft afmaken!

En natuurlijk ook komen optreden tijdens het 25 jarig jubileumfeestje van De Grote Prijs op 26 maart

Wil je hier ook bij zijn! je kan al kaarten kopen voor het lustrumfeest