Reis terug door de tijd, 2014: Winnaar Avalanche

We tellen terug tot de eerste winnaar van De Grote Prijs tot maart 2016. In 2014 heeft de popgroep Avalanche De Grote Prijs gewonnen. Hoe gaat het met ze? Een kort interview:

1. Wat is jullie het meeste bijgebleven van de GP?

1. Ons is het meeste de sfeer en de gezelligheid van de artiesten backstage bijgebleven. Iedereen gunt elkaar een goed optreden en is blij voor de prijswinnaars. Dat creëert een eenheid die vrijwel niet te evenaren is.

2. Wat heeft de grote prijs voor jullie muzikale carrière betekent?
Voor ons als Avalanche heeft de GP heel veel betekend. Nadat we 1,5 jaar geleden wonnen zijn we nu nog steeds een band. We treden veel op en onze debut-EP wordt dit najaar verwacht! Door de GP is een deel van onze band in aanraking gekomen met muziek maken en een ander deel heeft een nieuw instrument leren spelen. Ook hebben we mede door de Grote Prijs op jonge leeftijd in een band leren spelen.

3. Wat doe je tegenwoordig allemaal (met muziek)?
Zoals eerder al gezegd is Avalanche nog steeds een band. Verder spelen we individueel in meerdere projecten. Hierbij kun je denken aan Inpetto of Anne Groen. Zelfs Inspâkdøv (kennen jullie ons nog? Die rare gasten uit 2014 met coltruien en zonnebrillen die dubstep maakten.) is bezig met een comeback. Daarnaast is muziek maken voor ons allemaal nog een dagelijkse bezigheid.

4. Wat we echt moeten weten over Avalanche is…:
Wat je echt over ons moet weten is dat we naast onze band ook een zeer hechte vriendengroep zijn. De lol bij het muziek maken staat bij ons voorop. We kijken ook erg uit naar het 25 jarig bestaan van de Grote Prijs. Dit lijkt niet alleen voor ons een heel mooi feestje te worden!

Dat denken wij van De Grote Prijs ook! je kan hier kaarten kopen voor het lustrumfeest