Terug in de tijd, 2006: Dr. Luc

DrLuc heeft in 2006 De Grote Prijs gewonnen met het nummer Pianoman. Ook zij komen 26 maart nog eenmaal hun winnende nummer uitvoeren. Hoe zouden de kleuterjuf en de promovendus na 10 jaar klinken? Kom gewoon kijken!

1.Wat is jou het meeste bijgebleven van de GP?
Lynn: Dat iedereen in zo’n kleine ruimte (wij zaten nog in de oude schakel denk ik?) (nee, de tijdelijke schakel bij het station,red) elkaar niet helemaal in elkaar geslagen heeft van irritatie, er is zo’n saamhorigheid (bij gebrek aan een beter woord)!
Nienke: Het toeleven naar het optreden, de spanning en toen uiteindelijk het winnen. Geweldig! Het is grappig om achteraf te beseffen hoe belangrijk de Grote Prijs voelde toen we nog op school zaten. Maar stiekem ben ik nog steeds zo trots dat we gewonnen hebben:)

2. Wat heeft de grote prijs voor jouw muzikale carrière betekent?
Lynn: Niet zoveel, haha! ik speel eigenlijk alleen nog accordeon bij de reünie van de GP 🙂
Nienke: Nu ik er over nadenk, is eigenlijk alles wat ik met muziek heb gedaan de afgelopen tien jaar, terug te voeren naar de Grote Prijs. Grappig!

3. Wat doe je tegenwoordig allemaal (met muziek)?
Lynn: Ik ben aan het promoveren aan de Leiden universiteit, en wat ik nog met muziek doe is veel dansen en mee blèren met de radio, plus mensen verbazen met alle teksten die zich een plekje in mijn brein hebben gewerkt.
Nienke: Overdag ben ik kleuterjuf, maar daarnaast heb ik de afgelopen jaren in een paar leuke bandjes gezongen. Op het moment treed ik samen op met een gitarist. Ook erg leuk!

4. Wat we echt moeten weten over Lynn/Nienke is?
Lynn: Dat ik echt sinds de laatste reünie niet gespeeld heb op mijn accordeon, en dat ik mijn tijd vul met andere leuke dingen als handballen maar ook weinig tijd over houd naast mijn promotie aan de Leiden Uni…
Nienke: Dat ik me echt een beetje oud voel als ik bedenk dat het al 10 jaar geleden is dat Dr Luc de GP won…

De andere leden van DrLuc: Dirk, Ramen en Chelly zijn we helaas een beetje uit het oog verloren, maar natuurlijk niet vergeten! Gelukkig zien we af en toe iets leuks op Facebook voorbij komen. Trouwerijen en kleine kindjes enzo:)