Wat is de AVG en waarom moet ik dit (laten) ondertekenen

Meedoen aan De Grote Prijs (en trouwens ook de Kleine Prijs) is een unieke ervaring. Deze ervaring willen we graag vastleggen op foto en video. De video’s worden gedeeld op YouTube en via de DVD’s die we verkopen. Ook worden de shows live uitgezonden via FaceBook en Heerhugowaard A’Life. De foto’s worden gebruikt op de website, social media en worden ook te koop aangeboden in onze winkel.

Vanwege de Nederlandse wetgeving mogen we dit niet zonder toestemming doen. We moeten  dus om toestemming vragen. We gaan er van uit dat je hier geen problemen mee hebt, omdat je een kick krijgt van optreden voor een kleine 2500 mensen in De Grote Prijs. Het wordt voor de organisatie ook erg onpraktisch als je dit niet zou willen, daarom willen we het formulier voor je optreden in de Kleine Prijs van je ontvangen.

Je mag het formulier afgeven aan Dhr. Broersen of Dhr. Witte op de locatie Han Fortmann of aan Dhr. Spalburg op de locatie Johannes Bosco. Scannen (fotograferen) en mailen mag natuurlijk ook. Stuur het formulier dan naar info@degroteprijs.nl.

Iedereen die optreedt moet een eigen formulier inleveren. Een band van 4 personen levert dus 4 formulieren is.

Als je ouder bent dan 16 mag je het formulier zelf ondertekenen. Als dit niet het geval moeten de ouders meetekenen op het formulier