We gaan aftellen !!!

We gaan aftellen tot de 25e Grote Prijs! Dit doen we door (ongeveer) elke week een oud-winnaar nog éénmaal in het zonnetje te zetten. Renee Spijker is de winnaar van de laatste editie. We hebben haar een paar vragen gesteld over De Grote Prijs en haar ambities:

1. Wat was voor de jou de Grote Prijs, hoe denk je hieraan terug? Als ik terug denk aan De Grote Prijs, denk ik terug aan: de gezelligheid met alle muzikanten backstage. Dat is waar alle nieuwe muzikale vriendschappen werden gesloten.

2. Wat heeft De Grote Prijs voor jouw muzikale carrière betekend? Ik haal heel veel plezier uit optreden, en na DGP werden dat er veel meer. Ik denk dat ik heel veel optredens als solo artieste aan DGP te danken heb gehad.

3. Waar ben je nu voornamelijk mee bezig? Nog steeds heel veel met muziek. Ik ben de laatste tijd heel druk met het schrijven van nieuwe eigen nummers.

4. Wat we zeker moeten weten van Renée Spijker is dat: ze nooit genoeg zal krijgen van muziek en er in de toekomst zeker weten mee door zal gaan!